Mobiele Telefonie

Zoals blijkt uit de veiling van de frequenties zijn er 4 partijen in Nederland die de komende jaren het recht hebben om een mobiel netwerk aan te leggen/in stand houden. Dat zijn KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Ze hebben verschillende frequenties en verschillen ook qua dekking, aantal masten, capaciteit etc. Er zijn meer providers, maar die zullen toch gebruik moeten maken van de netwerken van KPN, Vodafone, T-Mobile of Tele2.

Hoewel er weinig netwerken zijn, hebben we wel honderden verschillende zakelijke abonnementen. De abonnementen op één en hetzelfde netwerk worden technisch vaak identiek ingeregeld maar verschillen des te meer op administratieve gronden.

Teletronics assisteert u in het maken van de juiste keuze in abonnementen en providers. We helpen u het juiste netwerk te selecteren en de juiste aanbieder. We rekenen de exacte kosten voor u door, gaan gezamenlijk voor de gewenste besparing en geven openheid en duidelijkheid met betrekking tot de verdienmodellen bij mobiele telefonie. Kortom, we stellen u in staat om door de ‘marketingcampagnes’ van de providers heen te kijken en een feitelijke afweging te maken.

Een aantal zaken die tot onze standaard service behoren:

  • Behoud huidige mobiele telefoonnummer(s)
  • Advies in abonnement dat past bij uw belgedrag
  • Uitkering vergoeding vanuit mobiele provider
  • Contract management
  • 1 aanspreekpunt voor service en support
  • Vast-mobiel integratie mogelijk

Meer weten over mobiele telefonie? Bel ons op 088 11 80 600 of neem contact op via het contactformulier.

Voor het aanvragen van een telecom advies klik hier.