Vaste Telefonie

KPN is nog steeds marktleider. Inmiddels zijn er veel alternatieve aanbieders bijgekomen. Als klant heeft u de keuze, u kunt bij uw huidige provider blijven en binnen het concern het maximale voordeel bewerkstelligen. U kunt ook een besparing realiseren met een andere provider die al dan niet gebruik maakt van het KPN netwerk. De verschillen zitten in verhouding prijs kwaliteit, mogelijke technische wijzigingen, wel of geen afkoopsom bij een tussentijdse overstap of louter een administratieve handeling.

Teletronics helpt u een juiste keuze te maken uit het grote aanbod en assisteert bij de implementatie zodat u niet geconfronteerd wordt met onbegrote kosten als afkoopsommen of installatiewerk.

Vaste telefonie is nog steeds interessant voor:

  • Bedrijven die om technische redenen niet van VoIP gebruik kunnen of willen maken.
  • Bedrijven die een investering in nieuwe hardware nog even uit willen stellen.
  • Bedrijven die een nog prima werkende installatie hebben en daar tevreden mee zijn.
  • Bedrijven die VoIP uit willen stellen om afkoopsommen te voorkomen.

Waar moet u op letten als u overstapt met uw gesprekskosten of abonnementen:

  • Mogelijke afkoopsommen
  • Als u nu zakelijk belvrij totaal heeft van KPN of een vergelijkbaar product van een andere provider, hou er dan rekening mee dat u de beltikken al betaald heeft. Een overstap voor de belkosten leidt dan tot een dubbele betaling.
  • Technische verschillen. Sommige providers zijn qua prijs en kwaliteit goed met elkaar te vergelijken. Anderen zijn toch duidelijk anders georganiseerd.

Oude centrale of in de toekomst VoIP?

Heeft u een centrale die aan het eind van zijn looptijd is, maar nog wel even mee kan of wilt u in de toekomst VoIP? Het is in beide gevallen handig om met uw vaste lijnen alvast over te stappen naar een partij die ook goed is in VoIP, zodat u niet met een afkoopsom zit als u over wilt. Voor meer informatie over VoIP bekijk ook onze VoIP pagina.

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vaste telefonie voor uw organisatie? Wij leggen het u graag uit. Bel ons op 088 11 80 600 of neem contact op via het contactformulier.

Voor het aanvragen van een telecom advies klik hier.